SÅ ARBETAR JAG

Min styrka ligger i min breda erfarenhet inom kommunikationssektorn, min förmåga att sätta mig in i ett nytt affärsområde eller projekt och utan rädsla anta utmaningen! Jag är strategisk och praktisk i en användbar kombination, och jag är bra på att få saker gjort.

Långsiktiga kundrelationer är grunden i mitt sätt att arbeta. När jag väl blivit anlitad av en ny kund blir mitt uppdrag oftast förlängt flera gånger med nya projekt. Ibland jobbar jag på plats hos kunden, ibland från mitt eget externa kontor. Jag kan leda ett team eller jobba självständigt och mestadels jobbar jag nära företagsledningen.

För medelstora företag som saknar egen informationsavdelning fungerar jag som en in-house byrå och hjälper till med allt inom kommunikationen, stort som smått. Nystartande egenföretagare brukar anlita mig eftersom jag kan hjälpa till med allt från logotyp, marknadsföringsmaterial till hemsida utan att det blir för kostsamt.

Jag har byggt upp min kundkrets via rekommendationer och det visar att mina kunder är nöjda. Det hoppas jag att du också ska bli!
 

core competencies

Strategisk tänkande ▪ Projektledning ▪ Kreativt tänkande ▪ Text/Copy ▪ Commitment to Excellence ▪ Samarbete ▪ Initiativtagare ▪ Självstyrd ▪ Resultatorienterad ▪ Planering och organisation ▪ Multitasking ▪ Integritet 
 
> Min bakgrund