HEMSIDOR

Jag hjälper dig att skapa en professionell hemsida som speglar företagets själ. Jag är webkonsult åt Hemsida24 och Heymo, två av marknadens bästa mallverktyg för hemsidor, som du som kund enkelt själv kan administrera. Jag bygger också användarvänliga och väldesignade webshops. > Se min konsultpresentation på Hemsida24
 

Jag arbetar också med WordPress och andra mallverktyg eller vid större produktioner i samarbete med programmerare.
 

Om du redan har en idé om vad du vill med din hemsida så kommer vi snabbt framåt. Jag reviderar dina texter och skapar en lättnavigerad webstruktur. Därefter tar jag fram en individuellt anpassad design som stämmer med den image du vill förmedla.

Jag kan också hjälpa dig att skapa hemsida helt från scratch.


Här ser du några exempel på hemsidor jag skapat:

WordPress:
​www.auerbusiness.se

Hemsida24:
www.dargrentrading.se
Hemsidan för denna kreativa produktionsbyrå med ett brett utbud, fick en färgglad och inbjudande design, som växte fram i ett mycket nära samarbete med kunden. Jag hjälpte till med säljande copytexter och skapade en inbjudande hemsida med många Call To Action-knappar. I samma tema byggde jag en designmall för nyhetsbrev i MailChimp.

www.skyltexponering.se
Hemsida med omfattande webbutik för skyltmaterial. Jag skapade en logisk struktur, hjälpte till med texterna och designade en varm och personlig hemsida som utgick från kundens önskemål om färgtoner i guld. Kundens eget fotomaterial användes i designarbetet. 

www.decopotterycolour.se
Ett litet företag som fick stor hjälp i uppstartsfasen med en färgglad och lättnavigerad hemsida och webbutik. Jag skapade designen och webbutikens grund, där kunden sedan själv enkelt kunde lägga in hundratals produkter.

www.xmas-corgi.se
www.sstb.se
www.phinance.nl

www.psfashion.se


Sitoo Web:

www.alfamax.se